Στείλτε νέα και μηνύματα

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Η Νεολαία του Κινήματος Δεν Πληρώνω, καλεί όλους τους νέους και νέες να συμμετάσχουν στο Κίνημα Δεν Πληρώνω, σε δράσεις και ανοιχτές διαδικασίες!





Η Νεολαία του Κινήματος Δεν Πληρώνω, καλεί όλους τους νέους και νέες να συμμετάσχουν στο Κίνημα Δεν Πληρώνω, σε δράσεις και ανοιχτές διαδικασίες!
 
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, είναι ένα πολιτικό κόμμα, που απέχει από ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Οι ιδέες αλλά και τα άτομα που απαρτίζουν αυτό το Κίνημα, έρχονται από το μέλλον και όχι από τα στερεότυπα του παρελθόντος. Στις τελευταίες εκλογές που λάβαμε μέρος, πήραμε περίπου 1% (60.000 ψήφους) επειδή είμαστε αυτό που κάνουμε και όχι αυτό που λέμε! 
 

Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια καλύτερη κοινωνία, όπου το μέλλον θα ανήκει σε εμάς. Όχι ως θεατές, αλλά ως ...
ενεργό κομμάτι αυτής, θα συναποφασίζουμε για θέματα που μας αφορούν, όπως η Παιδεία (σχολεία, πανεπιστήμια), οι θέσεις Εργασίας, η Υγεία, οι καλύτερες συνθήκες Ζωής γενικότερα.

 

Θέλουμε να αλλάξουμε την «μόδα» που προσπαθούν να μας εμφυσήσουν, ότι εμείς δεν πρέπει να ασχολούμαστε με «αυτά», και ότι η πολιτική είναι βαρετή και είναι μόνο για λίγους και εκλεκτούς, οι οποίοι ξέρουν και μπορούν να αποφασίζουν χωρίς εμάς για εμάς….. Δηλαδή τον Άδωνη, τον Πάγκαλο, τον Βενιζέλο,τον Τσίπρα,τον Καμμένο,την Παπαρήγα και τον Κουβέλη? Η μήπως τους φασίστες Μιχαλολιάκο και Παππά?

 

Η απάντηση είναι ΟΧΙ

Ήρθε η ώρα για να πάρουμε οι ίδιοι τις τύχες μας στα χέρια μας. Ήρθε η ωρα για τη Νεολαία. Ήρθε η ώρα για το Λαό.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω απαρτίζεται κατά 80% από Νεολαία και θέλουμε να γίνουμε ακόμα περισσοτεροι. Νέοι με ανοιχτά και φρέσκα μυαλά και διάθεση για αγώνα!


Αν είσαι ένας από αυτούς, επικοινώνησε μαζί μας!

Έλα να γνωριστούμε!

Γίνε μέλος στο Κίνημα Δεν Πληρώνω!

 

Επικοινωνία:

Θεοδόσης Τεμζελίδης: 6945954700 
Αποστόλης Ντακούλας: 6977244740 
Αλέξανδρος Δαμιανάκος: 6957025139 

email: epitropes2010@gmail.com




Ανοιχτή συνελευση: κάθε Πέμπτη στις 9.00 μμ στα γραφεία μας Καυτατζογλου 8, Πατησια



Νεολαία Κινήματος Δεν Πληρώνω

Γραμματέας: Ελενα Τηνιακού

Οργανωτικός Γραμματέας: Δαμιανάκος Αλέξανδρος
                                                     
                                                
 ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
  


Καυτατζόγλου 8, Αθήνα, ΤΚ 111 44













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου