Στείλτε νέα και μηνύματα

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΣΟΥΛΑ ΓΑΛΑΝΗ: "Είναι δικαίωμά μας η ελεύθερη πρόσβαση στους ελληνικούς δρόμους"

Η Σούλα Γαλάνη στο νοσοκομείο Λαμίας μετά τον ξυλοδαρμό της από τον τ. βουλευτή του Πασόκ, Μαγκούφη
Η  "απολογία" της Σούλας Γαλάνη,  μέλους της Πολιτικής Γραμματείας της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος Δεν Πληρώνω, στη μήνυση των μεγαλοεργολάβων:

''Είμαι μέλος του Κινήματος Δεν Πληρώνω και την συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα είχαμε κατάληψη του σταθμού διοδίων Αγίας Τριάδας , αφού προηγουμένως είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα για να είναι ασφαλής η διέλευση των αυτοκινήτων και οι συναγωνιστές να μη κινδυνεύουν από τα ιερχόμενα οχήματα. 

Φορούσαμε μπουφάν πορτοκαλί χρώματος με αντανακλαστικά, είχαμε τοποθετήσει κώνους και καθοδηγούσαμε τα αυτοκίνητα για την ασφαλή τους διέλευση. 

Εάν κάποιος οδηγός επιθυμούσε να πληρώσει το αντίτιμο, τον στἐλναμε στα γραφεία της εταιρείας να πληρώσει, η πράξη της κατάληψης ήταν συμβολική γιατί πιστεύουμε ότι είναι δικαίωμά μας η ελεύθερη πρόσβαση στους ελληνικούς δρόμους.

 Οι δρόμοι ανήκουν στο λαό και έχουν πληρωθεί από εμάς είτε μέσω των τελών κυκλοφορίας , είτε από τις αφάλειες των αυτοκινήτων και η κατασκευή των δρόμων έχει γίνει με επιδοτήσεις κρατικές και δε μπορεί κανένας μεγαλοεργολάβος να εκμεταλλεύεται την εθνική μας περιουσία. 

Εμείς ανοίγουμε τους δρόμους διευκολύνοντας τους οδηγούς να διέρχονται χωρίς μπάρες στους δρόμους τους οποίους τους ανήκουν και τους έχουν χρυσοπληρώσει. 

Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω''.

Σούλα Γαλάνη



Καυτατζόγλου 8,  1ος όροφος
Πατήσια, 111 44, Αθήνα
e-mail: epitropes2010@gmail.com
                                                                Τηλ. 211 0192839

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου