Στείλτε νέα και μηνύματα

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Κέρκυρα: Ακρωτηριασμένο πτώμα γυναίκας ανήκει σε αγνοούμενη του Norman Atlantic

Σε αγνοούμενη της ναυτικής τραγωδίας του Norman Atlantic φαίνεται πως ανήκει, σύμφωνα με τις ενδείξεις του ιατροδικαστή, το ακρωτηριασμένο πτώμα.... γυναίκας που εντοπίστηκε πριν από πέντε ημέρες σε νοτιοδυτική παραλία της Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, Ιωάννης Αϊβατίδης, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή στο πτώμα, αποκάλυψε ότι αιτία θανάτου της άγνωστης γυναίκας ήταν ο πνιγμός ενώ τα άκρα της, πιθανώς να αποσπάσθηκαν από σκυλόψαρα.

Τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν ότι πρόκειται για γυναίκα μετρίου αναστήματος, από 40 έως 50 χρόνων.

«Η εικόνα του πτώματος συνάδει χρονικά με το Norman Atlantic και ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να πρόκειται για κάποια αγνοούμενη από το ναυάγιο», δήλωσε στο ΑΜΠΕ, ο ιατροδικαστής.

Όπως σημείωσε ο κ. Αϊβατίδης, δείγμα οστού θα αποκαλύψει το DNA, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση της άτυχης γυναίκας.

Σημειώνεται, ότι ο φάκελος της υπόθεσης θα παραδοθεί στο Λιμεναρχείο Κέρκυρας, απ΄ όπου θα αποσταλεί στις ιταλικές Αρχές, που διεξάγουν την έρευνα για το ναυάγιο.


 
 
koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου