Στείλτε νέα και μηνύματα

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Εγκατάλειψη θύματος απο στέλεχος του Ποταμιού

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, γνωστός ηθοποιός και στέλεχος του Ποταμιού, οδηγώντας μεθυσμένος, παραβίασε κόκκινο σηματοδότη στην συμβολή της Ακαδημίας και Ρήγα Φεραίου, και χτύπησε μοτοσυκλετιστή. 
 
Στην συνέχεια, εξαφανίστηκε ...χωρίς να ενδιαφερθεί για την κατάσταση του, αλλά ούτε να ενημερώσει το ΕΚΑΒ ή την Τροχαία για το ατύχημα.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Ιουνίου, στις 04:50, και η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον ύποπτο στην γωνία Ακαδημίας και Σίνα. Ο ασυνείδητος οδηγός, που ως ηθοποιός αλλά και πολιτικός, θα έπρεπε να δίνει τουλάχιστον το καλό παράδειγμα, συνελλήφθη αρχικά αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Από το αλκοτέστ που του έγινε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και σε κατάσταση μέθης, και ενώ του έγινε αφαίρεση διπλώματος για 6 μήνες, στην συνέχεια ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Πληροφορίες για την κατάσταση του μοτοσυκλετιστή δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής, και ευχόμαστε να είναι καλά. Αυτό που δεν θα μάθουμε ποτέ, είναι τι θα γινόταν στην περίπτωση που ο αναβάτης είναι σοβαρά, αλλά και στην περίπτωση που ο συλληφθείς δεν ήταν αυτός που ήταν - και δη μοτοσυκλετιστής, κάτοχος BMW F 650GS, αλλά ένας ''κοινός'' θνητός χωρίς γνωριμίες...


bikeit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου