Στείλτε νέα και μηνύματα

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Νέα κοινή Ελληνο-ισραηλινή συνεργασία με Apache και Blackhawk

Νέα κοινή Ελληνο-ισραηλινή συνεργασία με Apache και Blackhawk

Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αποκαλύπτει ότι είναι αποφασισμένη να σταθεί πολιτικά στο πλευρό του κράτους τρομοκράτη της περιοχής, το Ισραήλ και ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσει την συνεργασία του στο πλαίσιο του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού.

Την ίδια στιγμή που με διάφορες προφάσεις προβάλλει και το ελληνικό κράτος τεράστια εμπόδια στην πραγμάτωση του δεύτερου ταξιδιού του Στόλου της Ελευθερίας που επιχειρεί ξανά να σπάσει τον Αποκλεισμό της Κατεχόμενης Γάζας και να αποκαλύψει το πραγματικό, τρομοκρατικό περιεχόμενο της ασκούμενης πολιτικής του ισραηλινού κράτους, η ελληνο-ισραηλινή στρατιωτική συνεργασία εξαπλώνεται.

Από σήμερα αρχίζουν κοινές ασκήσεις διάρκειας σχεδόν δύο εβδομάδων που θα πραγματοποιήσουν Ισραήλ και Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα η κοινή συνεκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 20 και 30 Ιουνίου στην κεντρική Ελλάδα και σε αυτή θα συμμετάσχουν κύρια μονάδες της Αεροπορίας Στρατού και από τις δύο χώρες, ενώ συμμετοχή θα έχει και η Πολεμική Αεροπορία.

Η συνεκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας Ελλάδας - Ισραήλ 2011. Από πλευράς Ισραήλ ενδέχεται να συμμετάσχουν επιθετικά ελικόπτερα AH-64D Saraf όπως και μεταφορικά S-70A-55 Yanshuf-3. Η άσκηση θα κινηθεί στο πλαίσιο συνεργασίας με την Αεροπορία Στρατού που είχε πραγματοποιηθεί και την προηγούμενη φορά που είχαν συνεργαστεί και ήταν τον Οκτώβριο του 2010 στην άσκηση «Morning Wind».

Οι ασκήσεις μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας-Ισραήλ αποτελούν απειλή για την ειρήνη αφού απόρρητα κείμενα και σοβαροί στρατιωτικοί αναλυτές αποκάλυψαν ότι το ισραηλινό κράτος εντάσσει αυτού του είδους τις ασκήσεις στα σχέδια επίθεσης του εναντίον του Ιράν.

Τέλος, η ελληνοϊσραηλινή στρατιωτική συνεργασία και οι ασκήσεις αποτελούν ντροπή για το λαό μας καθώς μεταφέρουν την εμπειρία παράνομων πολέμων και της στυγνής καταπίεσης του λαού της Παλαιστίνης.

Η φιλοπόλεμη πολιτική των Παπανδρέου-Βενιζέλου που συντάσσονται στο πλευρό του Ισραήλ και συμμετέχουν σε όλες τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις αντικειμενικά βάζουν το λαό μας στο στόχαστρο της αναμενόμενης εκδίκησης των λαών που καταπιέζονται και βιώνουν την κατοχή των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.

Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους και τα στελέχη να Αρνηθούν την συμμετοχή τους και κάθε προσφορά υπηρεσίας στις ασκήσεις.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

--
http://diktiospartakos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου