Στείλτε νέα και μηνύματα

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Το ΕΕΚ θεωρεί κρίσιμη την ένωση των κινητοποιήσεων για τις διώξεις της εξέγερσης του Δεκέμβρη με τις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων


Το ΕΕΚ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ θεωρεί κρίσιμη την ένωση των κινητοποιήσεων για τις διώξεις της εξέγερσης του Δεκέμβρη με τις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων και καταπιεσμένων μαζών.


Το ΕΕΚ θεωρεί κρίσιμη την ένωση των κινητοποιήσεων για τις διώξεις της εξέγερσης του Δεκέμβρη με τις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων και καταπιεσμένων μαζών. Γι αυτό:

Καλούμε σε προσυγκέντρωση στις 15/6 στην πλ. Ελευθερίας ΒΟΛΟΥ στις 10πμ για να καταδικάσουμε τις δυνάμεις καταστολής που θέλουν να δικάσουν την εξέγερση.
Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Στη συνέχεια, καλούμε σε συμπόρευση με τις λαϊκές συνελεύσεις των πλατειών στο κτίριο Παπαστράτου στις 11.30πμ. Καλούμε την απεργιακή πορεία να καταλήξει στα δικαστήρια, προκειμένου να συμπαρασταθούμε μαζικά στους διωκόμενους συναγωνιστές.

Η σχετική ανακοίνωση:
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 15 ΙΟΥΝΗ Πλ. Ελευθερίας, 10.00πμ
Ανεξάρτητη εργατική απεργιακή προσυγκέντρωση
Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα καλεί τη νεολαία του Δεκέμβρη να βρεθεί στις 15 Ιούνη, ημέρα γενικής απεργίας, στην πλατεία Ελευθερίας για να σταθεί αλληλέγγυα στους 6 διωκόμενους αγωνιστές του Δεκέμβρη 2008, που το αστικό κράτος επιχειρεί να τυλίξει σε μια κόλα χαρτί, όχι για τους λογαριασμούς του παρελθόντος αλλά τους λογαριασμούς του παρόντος και του μέλλοντος. Καθώς η 15η Ιούνη συμπίπτει με την εκρηκτική άνοδο των μαζών ενάντια στο πρόγραμμα κοινωνικής καταστροφής που επιβάλλει το κεφάλαιο, αποτελεί για εμάς υπ΄αριθμόν ένα ζήτημα να ενωθεί το νήμα της εξέγερσης του Δεκέμβρη με την κινητοποίηση των εργατικών μαζών και των καταπιεσμένων στρωμάτων που τώρα μπαίνουν ορμητικά στο προσκήνιο της ιστορίας. Χωρίς την εξεγερμένη νεολαία του Δεκέμβρη δεν μπορεί να ανανεωθεί το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό για τις μάχες που μόλις ξεκίνησαν και χωρίς την εμπειρία και την οργάνωση της εργατικής τάξης, είναι αδύνατον να νικήσουμε. Καλούμε σε προσυγκέντρωση στις 15/6 στην πλ. Ελευθερίας στις 10πμ για να καταδικάσουμε τις δυνάμεις καταστολής που θέλουν να δικάσουν την εξέγερση. Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Στη συνέχεια, καλούμε σε συμπόρευση με τις λαϊκές συνελεύσεις των πλατειών στο κτίριο Παπαστράτου στις 11.30πμ. Καλούμε την απεργιακή πορεία να καταλήξει στα δικαστήρια, προκειμένου να συμπαρασταθούμε μαζικά στους διωκόμενους συναγωνιστές. Οι λαϊκές συνελεύσεις, μαζί με όλες τις οργανώσεις της εργατικής τάξης (επιτροπές, συνδικάτα, συνελεύσεις γειτονιών, εργατικά κόμματα και συλλογικότητες) οφείλουν να συγκεντρώσουν τις δυνάμεις τους σε ανεξάρτητα κέντρα αγώνα εργαζομένων, ανέργων, νεολαίας, ενάντια στα κόμματα που χρεοκόπησαν τη χώρα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ), ψήφισαν το μνημόνιο (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) και να πετάξουν έξω από τις συνελεύσεις (όπως γίνεται παντού) τους φασίστες και τους ρατσιστές. .
Αγώνας στα χέρια των εργατών ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Γενική πολιτική απεργία διαρκείας! ·
Κάτω η κυβέρνηση της ανεργίας και των ιδιωτικοποιήσεων ·
Έξω η τρόικα – Κατάργηση του χρέους Οργάνωση και πάλη για την εξουσία των εργατών 13 Ιούνη 2011
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ www.eek.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου