Στείλτε νέα και μηνύματα

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Ανάβεις φωτιές – by To Skouliki Tom

11222897_1636022403276332_27228965273042297_n Φρένο στην ομαλή μετάβαση της Ελλάδας από τον κομμουνισμό στον μνημονιακό σοσιαλισμό βάζουν οι πυρκαγιές που ξέσπασαν από φυσικά αίτια σε 352 διαφορετικά σημεία ταυτόχρονα.

Σε δηλώσεις τους, οι πυρκαγιές είπαν ότι είναι εξοργισμένες με τον Αλέξη Τσίπρα που έφερε το τρίτο μνημόνιο κι αποφάσισαν να τα γαμήσουν όλα.

Οι φλόγες βρίσκονται αυτήν την ώρα στις παρυφές του Υμηττού, ενώ δίνουν μάχη με τον Στρατηγό Άνεμο ώστε να φτάσουν μέχρι το κέντρο της ....

Αθήνας και να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συνωμότες της δραχμής από την Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ εντοπίστηκαν με μπιτόνια βενζίνης στον Υμηττό, ενώ τους ακολουθούσε κλιμάκιο με επικεφαλής τον Γιάνη Βαρουφάκη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, το οποίο πετούσε αναμμένα σπίρτα καίγοντας τα πάντα στο πέρασμά του.

Μάλιστα, οι φλόγες απείλησαν και ένα μοναστήρι με 40 καλόγριες, οι οποίες αποκάλυψαν ότι ο καπνός από τη φωτιά σχημάτιζε το πρόσωπο του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος πήγαν εσπευσμένα στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ενώ την επιχείρηση συντονίζει από το Βερολίνο η Πρωθυπουργός της Ελλάδας Άνγκελα Μέρκελ.

Εν τω μεταξύ, έχει αρχίσει ήδη να συζητιέται ότι οι πυρκαγιές μπήκαν με εντολή Τσίπρα για αντιπερισπασμό στο μνημόνιο, αν και η γενική πεποίθηση είναι ότι οι εμπρησμοί αποτελούν μέρος του σχεδίου των αδίστακτων Γερμανών ώστε να ρίξουν την υπέροχη ελληνική κυβέρνηση, προτού διαλυθεί από μόνη της.

Εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω. Τί μας νοιάζουν τα δάση που καίγονται; Δικά μας είναι;

Αφού πρώτα τα ξεπουλήσαμε όλα, τα καίμε. Πουτανιά;

Έτσι, όταν οι δανειστές αναλάβουν κι επισήμως τη διακυβέρνηση της χώρας, θα μπορούν να ισχυρίζονται κι αυτοί ότι παρέλαβαν καμένη γη.

Ίσως τότε καταλάβουν ότι αυτή η χώρα είναι εντελώς για τον πούτσο και μας τη δώσουν πίσω.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Δεν αρκούν οι πυρκαγιές. Είναι απαραίτητητη και η επιστροφή του Καραμανλή για την ολική επαναφορά στο 2007.)


Ανάβουμε φωτιές στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges
Για το Νόστιμον ήμαρ: Τhe Τhree Μooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου