Στείλτε νέα και μηνύματα

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 31 του ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΖΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ στις 11 το ΠΡΩΙ

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: 
 
 
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!
 
Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους στα διόδια της υποθαλάσσιας ζεύξης του Ακτίου

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Α΄ Βαθμού των Δήμων του Νομού ...
Πρέβεζας, αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας, την Τετάρτη 31 του Δεκέμβρη, από τις 9 το πρωί μέχρι και τη μία το μεσημέρι, για να εκφράσει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του προς τους εργαζόμενους στα διόδια της υποθαλάσσιας ζεύξης του Ακτίου, οι οποίοι, δύο μόλις μέρες πριν την έλευση του νέου έτους, βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της απόλυσης και της ανεργίας, καθώς η εταιρεία που έχει αναλάβει την εκμετάλλευση των διοδίων του Ακτίου από την 1η του Γενάρη δεν προτίθεται να ανανεώσει τις συμβάσεις τους.
 
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τα σωματεία, τα συνδικάτα, τους φορείς και το λαό της περιοχής, να εκφράσουμε όλοι με κάθε τρόπο τη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους μας στα διόδια του Ακτίου. Να συμμετάσχουμε όλοι μαζικά στο αυριανό συλλαλητήριο που πραγματοποιείται στις 11 το πρωί στο χώρο των διοδίων του Ακτίου. Να κάνουμε πράξη το σύνθημα «ένας για όλους και όλοι για έναν» εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας έμπρακτα στο χώρο των διοδίων, να δώσουμε κουράγιο στους εργαζόμενους εκεί, να συνεχίσουν τον αγώνα τους που δεν είναι μόνο δικός τους, αλλά μας αφορά όλους μας. 
 
Στον αγώνα αυτό, έχουν θέση όλοι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, οι άνεργοι που οι στρατιές τους πυκνώνουν κάθε μέρα ακόμη περισσότερο, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι αγρότες, οι νέοι και οι νέες των λαϊκών οικογενειών, οι συνταξιούχοι που δοκιμάζονται, οι γυναίκες που σηκώνουν στην πλάτη τους τα βάρη ενός νοικοκυριού που γίνεται όλο και φτωχότερο. Όλοι αυτοί δηλαδή που βιώνουμε καθημερινά, βαθιά μέσα στο πετσί μας, τις συνέπειες από τις βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές Κυβερνήσεων – Ευρωπαϊκής Ένωσης – μονοπωλιακών ομίλων.
 
Ο μόνος δρόμος που μπορεί και πρέπει να επιλέξει η εργατική τάξη και υπόλοιπα φτωχά λαϊκά στρώματα, είναι ο δρόμος της ταξικής σύγκρουσης, ο οποίος μπορεί να μην είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, όμως για εμάς είναι μονόδρομος. Είναι ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από την βαρβαρότητα της εκμετάλλευσης, της υφαρπαγής του πλούτου που εμείς παράγουμε.


ΟΛΟΙ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 31 του ΔΕΚΕΜΒΡΗ 
ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΖΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ στις 11 το ΠΡΩΙ



     Ο Πρόεδρος                                 Η Γραμματέας



Μισηρλής Γεώργιος                              Ζουρουφίδου Μαρία





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου