Στείλτε νέα και μηνύματα

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΕΕΚ: ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ – ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/8, 6.30 μμ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ


ΕΕΚ: ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ – ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/8, 6.30 μμ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα, στηρίζει, συμμετέχει και καλεί όλους τους εργαζόμενους και τη νεολαία στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού του σιωνιστικού κράτους, Νετανιάχου, στην Αθήνα την Δευτέρα 16-08-10.
Ο σφαγέας του Παλαιστινιακού λαού και τσιράκι του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού στη Μέση Ανατολή συνομιλεί με την ελληνική κυβέρνηση της τρόικας- τσιράκι του ελληνικού και διεθνούς καπιταλισμού.
Στη συγκυρία της μεγαλύτερης στην ιστορία παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης η κυβέρνηση Παπανδρέου εξακολουθεί να εξοργίζει το κοινό αίσθημα..
Μετά το μνημόνιο και το μπαράζ αντεργατικών μέτρων, αναβαθμίζει τις σχέσεις του με το κράτος κατοχής του Ισραήλ σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο. Νομιμοποιεί ουσιαστικά την εγκληματική παρουσία του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή καθώς και τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού.
Όλα αυτά λίγο καιρό μετά την δολοφονική επίθεση των σιωνιστών στο "Στόλο της Ελευθερίας".
Αγωνιζόμαστε για τη διάλυση του σιωνιστικού κράτους και τη δημιουργία ενιαίου ανεξάρτητου σοσιαλιστικού Παλαιστινιακού κράτους.
Η λύση στο Παλαιστινιακό ζήτημα είναι υπόθεση της παγκόσμιας εργατικής τάξης και δεν θα τη δώσει κανένας καπιταλιστής διπλωμάτης.
-Να φύγει ο δολοφόνος Νετανιάχου και η πρεσβεία του από την Ελλάδα.
-Αλληλεγγύη στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού
-Απαιτούμε άρση του εμπάργκο στη λωρίδα της Γάζας.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 16/8, 6.30 μ.μ.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (έναντι Βουλής)

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
www.eek.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου