Στείλτε νέα και μηνύματα

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας για την επίσκεψη Νετανιάχου στην Ελλάδα


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας για την επίσκεψη Νετανιάχου στην Ελλάδα. Τη συγκέντρωση είχε καλέσει η Πρωτοβουλία Συλλογικοτήτων κατά της επίσκεψης Νετανιάχου.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας στην, όπως τόνισαν οι ομιλητές στη συγκέντρωση, «προκλητική επίσκεψη στην Αθήνα του σφαγέα ισραηλινού πρωθυπουργού. …Ενώ το αίμα των αγωνιστών του Μαβί Μαρμαρά δεν έχει στεγνώσει, ενώ το κράτος του Ισραήλ αιματοκυλά τους Παλαιστινίους και την περιοχή, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ καλεί τον ``σίριαλ κίλερ`` της Μέσης Ανατολής για επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα». Κεντρικό σύνθημα των διαδηλωτών ήταν: «Έξω ο δολοφόνος Νετανιάχου. Να διακοπούν οι σχέσεις με το Ισραήλ».

Διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά της επίσκεψης του πρωθυπουργού του Ισραήλ πραγματοποίησαν και το ΠΑΜΕ και η ΕΕΔΥΕ. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Πολεμικό Μουσείο και έκαναν πορεία προς την ισραηλινή πρεσβεία. Κεντρικά συνθήματα της πορείας ήταν: «Αλληλεγγύη στην πάλη των λαών. Κάτω η Νέα Τάξη των ιμπεριαλιστών», «Δεν είναι τρομοκράτες οι λαοί. Είναι το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ».

Και οι δύο κινητοποιήσεις ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις 21:00.
πηγή: tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου