Στείλτε νέα και μηνύματα

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ OΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ, με αυτοκίνητα, ΑΘΗΝΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΔΕΘ)



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
OΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ, με αυτοκίνητα, ΑΘΗΝΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΔΕΘ) στις 11-9-10
Αθήνα, 17-08-10.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 17-8-10, η προγραμματισμένη Ανοιχτή Συνέλευση των Επιτροπών Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων ενάντια στα διόδια, στη κατάμεστη Λέσχη Υπογείως στην Καλλιδρομίου 94, στην Αθήνα.
Συμμετείχαν δεκάδες συναγωνιστές από Κινήματα από τα Κάτω όπως η Ανοιχτή Πρωτοβουλία Πολιτών Βόρειας Αττικής και Ευβοϊκού , η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στα ΧΥΤΑ Γραμματικού, το Stop Cartel, η Πρωτοβουλία Ελεύθεροι Δρόμοι-Ελεύθεροι Χώροι Δυτικής Αττικής, η Κατάληψη της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, η Κατάληψη του πάρκου Κύπρου-Πατησίων, συναγωνιστές από το κίνημα του Ελληνικού κλπ και φυσικά από τις Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων ενάντια στα διόδια.
Παρά τον καύσωνα και την περίοδο των μπάνιων του λαού οι συναγωνιστές έδωσαν ηχηρό παρόν. Πραγματοποιήθηκε μία άκρως ενημερωτική και εποικοδομητική συζήτηση που αφορούσε το κίνημα κατά των διοδίων και γενικότερα το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Επίσης έγινε ενημέρωση πάνω σε όλα τα κινήματα, τον συντονισμό αυτών και την κοινή τους γενεσιουργό αιτία που δεν είναι άλλη από το ίδιο το σύστημα και την μεγαλύτερη στην ιστορία κρίση του που εξαθλιώνει τους εργαζόμενους.
Η όλη συζήτηση κατέληξε σε σημαντικές αποφάσεις:
-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ και ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στο Εργατικό Κέντρο της Εύβοιας (οδός Μ.Φριζή 10, Χαλκίδα) την Τρίτη 31-08-10 στις 7 μμ Συνδιοργανώνεται από τις Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων ενάντια στα διόδια, το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, το Εργατικό Κέντρο Θήβας, το Εργατικό Κέντρο Καρπενησίου και το Εργατικό Κέντρο Βόρειας Εύβοιας.

-ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΔΕΘ), το Σάββατο 11-09-10.
Οι Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων ενάντια στα διόδια οργανώνουν σε συνεργασία με τα προαναφερθέντα Εργατικά Κέντρα και τα Κινήματα που συμμετείχαν στη σημερινή Ανοιχτή Συνέλευση, την αυτοκινητοπορεία που θα ξεκινήσει από τα διόδια Αφιδνών και θα καταλήξει στη Θεσσαλονίκη, ανοίγοντας όλους τους σταθμούς διοδίων που καθ οδόν θα συναντά.
Καλούμε στην μεγάλη αυτή συνδιοργάνωση να λάβουν μέρος όλα τα Εργατικά Κέντρα, οι Συλλογικότητες, κινήσεις πολιτών, τα Κινήματα από τα κάτω και όλοι οι απλοί πολίτες που θέλουν να αγωνιστούν μαζί μας .
-ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ- ΤΡΟΙΚΑ- ΑΝΕΡΓΙΑ.
-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.

Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων ενάντια στα διόδια.
περισσότερες πληροφορίες και τηλέφωνα για να δηλώσετε συμμετοχή στην πορεία: http://epitropesdiodiastop.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου