Στείλτε νέα και μηνύματα

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Όλα είναι έτοιμα, αλλά δεν λειτούργησαν ακόμη τα διόδια στην Αγία Τριάδα.


Πότε θα λειτουργήσουν τα διόδια στην Αγία Τριάδα?
Δευτέρα, 16 Αύγουστος 2010
πηγή: Λαμία report
Όλα είναι έτοιμα, αλλά δεν λειτούργησαν ακόμη τα διόδια στην Αγία Τριάδα.

Όταν ρωτήσαμε την εταιρεία για την ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας των διοδίων, η υπεύθυνη τύπου κ. Λάμπρου μας απάντησε:
«Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης του σταθμού Αγ. Τριάδας. Είμαστε έτοιμοι και στόχος μας είναι να λειτουργήσουμε το συντομότερο δυνατό. Σε κάθε περίπτωση θα σταλεί ενημερωτικό δελτίο τύπου πριν την έναρξη της λειτουργίας, με όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία και τα τέλη διοδίων.»
Λάμπρου Φωτεινή
Head of PR & Markeitng
Νέα Οδός Α.Ε.

Ωστόσο περισσεύει η αγανάκτηση στους κατοίκους της Λαμίας, και όλης της Φθιώτιδας για τον μποναμά που μας επιφυλάσσουν καλοκαιριάτικα.
΄Ολοι αναρωτιούνται τι θα γίνει με το θέμα των διοδίων και που θα φτάσουμε, αφού όπως λένε οι πληροφορίες διόδια θα μπουν και στο δρόμο προς Ράχες, αλλά και προς Μπράλλο.

Οι κάτοικοι στο Μώλο ετοιμάζουν κινητοποιήσεις και καλούν και τους Λαμιώτες να αντισταθούν από κοινού στις νέες μπάρες, που τοποθετήθηκαν λίγο έξω από τη Λαμία, αρχίζοντας έτσι το σφίξιμο του κλοιού των διοδίων, αφού οσονούπω έρχονται και τα επόμενα. Οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι επίσης με όλους εκείνους τους "τοπικούς άρχοντες", που όταν παίρνονταν οι αποφάσεις για τα διόδια, ή κοιμόντουσαν ή δεν είχαν το σθένος και το ανάστημα να τις αποτρέψουν.
Γεγονός είναι, ότι η Φθιώτιδα είναι ένας από τους πιο αδικημένους νομούς όλης της χώρας, στο θέμα των διοδίων.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι ήρθε η ώρα να μην πληρώνουμε, όταν πρόκειται για κοντινές διαδρομές. Ακόμη περισσότεροι είναι εκείνοι που διαμαρτύρονται για την μη ύπαρξη παράδρομων, επίσης αναρωτιούνται και για την μη εφαρμογή του δίκαιου μέτρου της χιλιομετρικής χρέωσης.

Σε όλη την Ελλάδα αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός των πολιτών που δεν θέλουν να πληρώνουν διόδια και ζητούν ενημέρωση.


Οι καταναλωτές λοιπόν που αρνούνται να πληρώσουν διόδια θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:

1. Η Τροχαία δεν έχει καμία απολύτως δικαιοδοσία παρέμβασης.
2. Η πράξη τους δεν τιμωρείται ούτε ποινικά ούτε διοικητικά από το ελληνικό δημόσιο.
3. Δεν είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τα στοιχεία τους στον υπάλληλο των διοδίων παρά μόνο τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους.
4. Σε περίπτωση που οι υπάλληλοι των διοδίων κωλυσιεργούν προκειμένου να τους προκαλέσουν ψυχολογική πίεση λόγω των οχημάτων που ακολουθούν, μπορούν …να ανεβάσουν την μπάρα μόνοι τους και να φύγουν!

Για περισσότερες πληροφορίες : epitropesdiodiastop.blogspot.com και www.ekpizo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου