Στείλτε νέα και μηνύματα

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Ο κόσμος αποδοκιμάζει τα κυβερνητικά (και μη) στελέχη ( 2ο μέρος)

Θερμό επεισόδιο στην Πάρο - Πολίτης προς Σιούφα: "Να σου αφήσω να πληρώσεις τον λογαριασμό με τα κλεμμένα!"

Ποιός είδε 4 πολίτες και δεν τους φοβήθηκε όταν είδαν στο διπλανό τραπέζι της ταβέρνας να κάθεται ο πρώην πρόεδρος της Βουλής...

Κάποτε οι πολίτες όταν έβλεπαν τους πολιτικούς τους έσφιγγαν το χέρι και μόνο όταν έστριβαν στην γωνία μπορεί και να έλεγαν και καμιά κουβέντα. 'Ομως τώρα τα πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει.

Το περιστατικό που συζητιέται τις τελευταίες ώρες στην Πάρο αλλά και στην Αθήνα, με πρωταγωνιστή τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Σιούφα και μια παρέα είναι πραγματικά πρωτοφανές αλλά ενδεικτικό της οργής του κόσμου για τον πολιτικό κόσμο.

Στην θέση του κ. Σιούφα είναι η αλήθεια θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός, από οποιοδήποτε κόμμα.

'Ομως στο πρόσωπο του πρώην Προέδρου της Βουλής, οι 4 πολίτες φαίνεται να προσωποποίησαν όλα όσα τους έχουν βγάλει από τα ρούχα τους τον τελευταίο καιρό, με τις προσλήψεις ημετέρων στο κοινοβούλιο, με τους παχυλούς μισθούς των υπαλλήλων της Βουλής, με τις αστείες περικοπές που τους έγιναν σε σχέση με τους υπόλοιπους εργαζομενους στον δημόσιο τομέα και με χιλιάδες περιπτώσεις κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος. Μια κατασπατάληση η οποία μας οδήγησε εδώ που είμαστε σήμερα και καλούμαστε πάλι να πληρώσουμε εμείς.

Το περιστατικό έχει ως εξής:

Ο κ. Σιούφας κάθεται με την παρέα του σε ψαροταβέρνα στην Αλυκή της Πάρου. Μια παρέα παραθεριστών που αντιλαμβάνεται την παρουσία του κ. Σιούφα αρχίζει να κοιτάει περίεργα.
Ενας από τους παραθεριστές πλησιάζει τον κ. Σιούφα και ακολουθεί ο εξής διάλογος :

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ: "Είστε ο κ. Σιούφας;"

ΣΙΟΥΦΑΣ: "Μάλιστα..."

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ : "Να σε βρίσω τώρα ή να σε βρίσω μετά που θα τελειώσεις το φαγητό;"

ΣΙΟΥΦΑΣ : "Τώρα..."

Στην συνέχεια ο παραθεριστής απομακρύνεται και επιστρέφει λίγο αργότερα κραδαίνοντας ένα χαρτί. Ηταν ο λογαριασμός τον οποίο πέταξε στο τραπέζι του κ. Σιούφα και είπε : "Πάρτε να τον πληρώσετε από τα κλεμμένα..."

Το τι έγινε στη συνέχεια δεν λέγεται, αφού ο μεν πρώην πρόεδρος της Βουλής σκώθηκε να φύγει αντιλαμβανόμενος τι πρόκεται να ακολουθήσει αλλά μια κυρία από την παρέα του κ. Σιούφα πέταξε το πιπέρι στους... αντιπάλους.

Το επεισόδιο έληξε στο αστυνομικό τμήμα με τις δυο πλευρές να είναι έτοιμες να ανταλλάξουν μηνύσεις.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου